8 de gen. 2009

Primera nevadeta de tardor als Caus - 2008

Aquesta temporada ha començat molt abans d'hora i ens van sorprendre en plena tardor tres nevadetes acompanyades de molt de fred.

Encara hi havia els geranis florits al balcó.




La sorpresa de veure de cop i volta caure flocs de neu molt grossos i abundants





Y cada vegada amb més intensitat






La neu canvia la percepció de les coses. El bosc es veu molt diferent tot espolcinat.




Des de dins de casa


Aquí ha quedat la mostra de la nevadeta. Poca cosa però el fred ja ens ha mostrat la seva cara més dura. Uns quants graus sota zèro a la nit!

Montse

2 comentaris:

  1. Hola Montse.
    Per fí et puc llegir en un blog!. Fa temps que et segueixo a foro4x4, llegeixo tot el que escrius i disfruto amb les teves fotos. Amb els teus relats em transportes a aqueslls llocs que han vist els teus ulls i arribo a reviure les teves experiències. Per cert, tens molt bon ull per les fotos.
    Fa un mes em vaig presentar formalment al foro després d'un any llegint-vos, però amb el desastre tecnològic s'ha perdut la meva entrada.
    Bé, res més. Només volia saludar-te.
    Albert.

    ResponElimina
  2. Hola Albert. Quina gràcia em fa llegir tot el que dius! Però jo no sé qui ets. Quin nik tenies al foro? Perquè suposo que et vaig donar la benvinguda.

    El desastre, com tu bé dius... va ser un desastre, però et pots tornar a inscriure i ja està. Jo vaig haver d'agafar forces mentals, ho reconec, però he tornat a penjar algunes coses que s'havien esborrat.

    D'on ets? Per la llengua veig que estem a la vora, jajajaj...

    El que em dius de les fotos, que tinc bon ull, m'ha fet una gràcia especial perquè el Jordi, el meu marit, que al foro signa fenec, també m'ho diu sempre. I això que sóc molt cegata, jjajja...

    montse

    ResponElimina