6 de febr. 2009

Estic emocionada!

Em sembla que emocionada és poc !

He obert el correu mail i m'he trobat un missatge d'un noi de Jdaid.

És el Bani, un nano que té bona mà per dibuixar i pintar.L'última vegada que vaig ser a Jdaid em va donar un pila de dibuixos molt ben detallats i pintats per als nens i nenes del Ceip Pere Viver.

Van estar tot el tercer trimestre penjats a la cartel.lera de l'escola i, en aquells tres mesos, crec que no hi va haver un sol dia en el qual no veiés un cercle de nens i nenes admirant-los perquè estaven molt ben fets.
............
Sí, sí, un mail del Bani!

I ell també està emocionat perquè diu que ha trobat el meu blog i la crònica que vaig penjar al foro4x4.com "Al desierto como maestra con los niños de la escuela":
(http://www.foro4x4.com/foro/index.php?topic=15092.0).

És un d'aquells nens i nenes de Jdaid que va jugar i compartir activitats amb els nostres quan vam ser allà -al principi de l'intercanvi-, amb nens i nenes de 5è curs de l'escola Pere Viver.

Diu que visita aquests llocs web, que es mira les fotos i recorda el que vam viure.

Em dona records de part de tot el poble i també per a la gent de l'escola Pere Viver, pels amics de 4x4Sense Fronteres i per als que coneix de Terrassa.

Mai hauria pensat que aquest invent que s'anomena internet ens faria estar tan aprop!

Alguns dels seus dibuixosAlgunes fotos de la visita dels nens i nenes de 5è de l'escola Pere Viver al desert del Sahara, al poble de Jdaid
Montse


...
..
..
..
..
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada