22 de des. 2008

Fenec i Dunesdesorra

Un fenec és un animalet molt bonic que viu al desert. És una espècie de guineueta que té unes orelles molt grosses que li serveixen per a refrigerar-se.

Imatge de google


El seu nom: fenec, és el que va triar el Jordi, el meu marit, com a nik per a participar en el "foro4x4.com" en el qual hi ha publicat algunes cròniques. Igual que jo vaig triar dunesdesorra perquè m'encanten les dunes! Em podria passar hores mirant-les sense cansar-me veient com canvien a mida que el sol en varia la posició.














Suposo que el Jordi va triar el nom de fenec perquè li deu agradar força l'animalet
però jo trobo que li escau molt bé perquè... com ell, coneix bé el desert, s'hi adapta perfectament i té una gran habilitat per a sobreviure-hi malgrat les condicions adverses.














Fenec i Dunesdesorra! Portem molts anys junts, trenta tres de convivència i deu abans com amics i companys. Per tant, podem parlar d'activitats que hem compartit des de fa quaranta tres anys, que ... no són pocs! Activitats sempre relacionades amb la natura, la muntanya, el desert, els viatges, la fotografia, els minerals, els fòssils, les rutes a peu pel Pirineu, l'interès pels castells, les rutes en 4x4...



Jordi i Montse, o... Fenec i Dunesdesorra...

...esperem fer encara moltes d'aquestes activitats en el futur i seguir gaudint d'escriure'n les cròniques i de fer-ne els reportatges fotogràfics.



Veure totes les fotos de dunes:

Dunes



Montse

2 comentaris:

  1. Ep Montse,...

    Ja veig que domines el tema blog a la perfecció i que ja no necessites ajuda,... fantastic!!!

    Per altra banda,... felicitats a tots dos per aquest bon maridatge que feu.

    Una abraçada,...
    Juanete,...

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per l'ajuda i també per les felicitacions!

    Montse

    ResponElimina